Vacature Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

Als Masters in Membrains ontwikkelen wij unieke membraanfiltratiesystemen voor de voeding- en zuivelindustrie. Onze systemen vormen vaak het hart van het proces van onze klanten. De afgelopen jaren maken wij een zeer sterke groei door, zowel nationaal als internationaal. De organisatie is gegroeid naar 25 medewerkers, met een geprognotiseerde jaaromzet van €10 miljoen in 2023. 

Taken en verantwoordelijkheden

Als Administratief Medewerker voer je alle activiteiten uit rondom de debiteuren- crediteurenadministratie en ondersteun je onze Financieel Manager bij andere administratieve werkzaamheden. Zo laat je binnenkomende facturen accorderen en verwerk je de betalingen. Daarnaast stel je in overleg met de projectleiders de uitgaande facturen op. Ook zorg je voor de verwerking van declaraties en bestellingen en verzorg je de administratie van subsidies en WBSO activiteiten.

Het team waarin ik werk is fantastisch, we zijn een hechte groep. Bovendien is elke dag anders dan de vorige, waardoor het werk nooit saai wordt. Vooral nu we ons steeds meer op internationaal gebied begeven, is het interessant om nieuwe manieren te bedenken om tot het beste resultaat te komen.

Kirsten Administratief medewerker

Wafilin Systems

Het team van Wafilin is een gedreven, nuchtere en jonge organisatie, bestaande uit vakmensen en specialisten met een hoog kennisniveau. Iedereen is gelijkwaardig en er heerst een open sfeer, waarbij men elkaar helpt en stimuleert om de beste oplossing voor onze klanten te kunnen leveren. Er is ruimte om jouw eigen ideeën naar voren brengen en om je eigen werkdag in te vullen.

Enthousiast geworden?  Voor meer informatie neem contact op met Henk Schonewille, via h.schonewille@wafilinsystems.nl. Ook ontvangen wij graag je CV en motivatie op dit e-mailadres.

 

Solliciteer nu