Wafilin Systems trots op nominatie voor de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2024

Het team van Wafilin Systems is verheugd en trots om genomineerd te zijn voor de prestigieuze Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2024. Deze erkenning is een waardevol resultaat van de toewijding en inzet van ons team, partners en natuurlijk onze gewaardeerde klanten.

Als een van de zes genomineerden voor deze gerenommeerde ondernemersprijs zijn we vereerd om te worden erkend voor onze bijdrage aan innovatie en excellent ondernemerschap in Fryslân. Deze nominatie onderstreept de impact van onze inspanningen en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.

Onze nominatie is niet alleen een eerbetoon aan ons bedrijf, maar ook aan de samenwerking met het onderwijs en de kennisinstellingen en steun die we ontvangen van onze regionale partners. Hun bijdrage heeft ons geholpen om te groeien, te innoveren en ons te onderscheiden in ons vakgebied.

We kijken uit naar de komende halve finale op maandag 18 maart, waar we ons zullen presenteren aan de jury. Deze spannende reis zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inzet van ons team en de waardevolle relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten.

Wij willen ook de Stichting Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar bedanken voor deze kans en voor hun inzet om excellent ondernemerschap in Fryslân te stimuleren en te waarderen.

Share this article