Internship customer relationship management

– The vacancy has been filled – 

To apply for this internship, please email your CV and motivation letter to CEO Henk Schonewille: h.schonewille@wafilinsystems.nl. For more information please contact Ruth Rottiné from the marketing department: communication@wafilinsystems.nl


Derdejaars Stagiaire Customer Relationship Management

Wafilin Systems – Leeuwarden

Per 1 februari 2019 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire voor onze afdeling sales en marketing. Doe jij een relevante opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige stageplaats bij een snelgroeiend bedrijf op de WaterCampus? Lees dan snel verder.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het mede opzetten en implementeren van CRM systeem;
  • Het afstemmen met interne en externe betrokkenen over data en workflow;
  • Het verzamelen en invoeren van klant- en relatie gegevens;
  • Het ondersteunen in de uitvoering van campagnes zoals social media, e-mailmarketing en klanttevredenheidsonderzoek.

Wafilin Systems
Wafilin is een groeiende onderneming met meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van slimme membraanfiltratiesystemen in de Food & Dairy. Dat doen ze door het combineren van hun ongekende passie, ervaring en specialistische knowhow. Wafilin doet net een stapje meer voor haar klant. Er is oog voor het rendement, duurzaamheid maar ook voor het proces en de relatie. De mensen die bij Wafilin werken doen het samen, in een goede sfeer, waarbij ze continue streven om het nog beter te doen.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden, het knooppunt van de water- en voedingsmiddelen technologie. Hier bevindt zich het Waterapplicatiecentrum (WAC) en het Food Application Centre of Technology (FACT) waar Wafilin zijn eigen onderzoeksfaciliteiten heeft en continu oplossingen ontwikkeld voor haar klanten en partners.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een derdejaarsstudent van een relevante opleiding zoals: commerciële economie, communicatie management of bedrijfskunde MER;
  • Je bent accuraat en zelfstandig;
  • Je beschikt over een stressbestendige en flexibele instelling;
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2019 (of eerder) voor een periode van 5 maanden.

Aanbod
Een meewerkstage in een motiverende en klantgerichte bedrijfscultuur. Je werkt samen met de werkgroep CRM aan de inrichting en implementatie van het systeem. Daarnaast heb je een praktijkbegeleider die je de kans geeft om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt een vaste stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een fulltime stage.

Contact
Ben je enthousiast? Stuur dan een e-mail met je sollicitatiebrief en CV naar: CEO Henk Schonewille h.schonewille@wafilinsystems.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Ruth Rottiné van de marketingafdeling: tel. 06-11111991.

 

Share this article